Nieuws


SharePoint visie en strategie voor ABN Amro Hypothekengroep

Geplaatst 4 apr 2014 04:40 door Paul Ruijgrok

Februari 2014 - InforU is gevraag om AAHG te ondersteunen bij de vorming van een visie en strategie rondom SharePoint. AAHG maakt reeds enige jaren gebruik van SharePoint en wil nu de volgende stap maken. Daarin wordt SharePoint steeds breder binnen AAHG ingezet. InforU is gevraagd om AAHG te ondersteunen bij het opstellen van de visie (einddoel) en strategie (de weg er naartoe).

Review documentmanagementsysteem Gemeente Den Haag

Geplaatst 4 apr 2014 04:34 door Paul Ruijgrok

December 2013 - InforU is gevraagd om één van de documentmanagementsystemen van de Gemeente Den Haag te reviewen. In een kort en bondig onderzoek wordt de toekomstvastheid van het systeem vastgesteld.

SharePoint architectuur voor Provincie Gelderland

Geplaatst 4 apr 2014 04:31 door Paul Ruijgrok

Oktober 2013 - InforU is gevraagd om de Provincie Gelderland te ondersteunen bij het opstellen van een SharePoint architectuur. De provincie werkt al een aantal jaren met SharePoint en staat aan de vooravond van een volgende fase, waarin SharePoint breder uitgerold zal worden en er steeds vaker toepassingen in SharePoint gerealiseerd zullen worden. InforU heeft de rol om, op basis van input uit de verschillende belangengroepen en op basis van de eigen ervaring met SharePoint projecten, de provincie te helpen de architectuur voor deze nieuwe fase op te stellen.

SharePoint business case voor UMC Utrecht

Geplaatst 4 apr 2014 04:27 door Paul Ruijgrok

Juni 2013 - InforU is door UMC Utrecht gevraagd om een business case op te stellen voor de vernieuwing van hun documentmanagementsysteem op basis van SharePoint.

SharePoint als documentmanagementsysteem voor Waterschap Rivierenland

Geplaatst 4 apr 2014 04:24 door Paul Ruijgrok

April 2013 - InforU is door Waterschap Rivierenland gevraagd voor de ondersteuning bij de introductie van SharePoint. WSRL gaat SharePoint gebruiken als documentmanagement systeem voor (in eerste instantie één van hun) dijkverzwaringsprojecten. InforU zal de rol van adviseur en projectleider op zich nemen.

SharePoint Governance voor de Rechtspraak

Geplaatst 4 apr 2014 04:20 door Paul Ruijgrok

Oktober 2012 - InforU is gevraagd om, in samen werking met VKA, de Rechtspraak te adviseren in de inrichting van governance voor hun SharePoint platform. Door de inrichting van een centraal SharePoint Competence Center dienen ook de besluitvormingsprocessen opnieuw ingericht te worden. InforU en VKA ondersteunen dit op basis van hun ervaring met governance en SharePoint.

Review nieuw intranet voor Gemeente Den Haag

Geplaatst 4 apr 2014 04:15 door Paul Ruijgrok

Maart 2013 - InforU is door Gemeente Den Haag gevraag om een review te doen op het functioneel ontwerp voor WerkNet. WerkNet is het nieuwe intranet van de gemeente, dat een zevental oude intranetten moet gaan vervangen. Door de leverancier is een ontwerp gemaakt voor de realisatie in SharePoint. InforU is gevraagd om de kwaliteit en toekomstvastheid van het ontwerp te reviewen.

Introductie digitaal samenwerken bij Afval Energiebedrijf Amsterdam

Geplaatst 4 apr 2014 04:04 door Paul Ruijgrok   [ 4 apr 2014 04:10 bijgewerkt ]

Juli 2012 - InforU is gevraagd om AEB te helpen bij de introductie van digitaal samenwerken. InforU ondersteunt AEB bij de visievorming voor en implementatie van SharePoint als middel om kennis en documenten beter met elkaar te delen. Tevens worden een aantal sociale media faciliteiten geïntroduceerd, die kennis- en nieuwsuitwisseling gemakkelijker maken. Ook wordt de aanlevering van documenten voor het archief voor de medewerkers van AEB sterk vereenvoudigd en volledig digitaal.

Digitalisering personeelsdossiers Afval Energiebedrijf Amsterdam

Geplaatst 4 apr 2014 04:00 door Paul Ruijgrok   [ 4 apr 2014 04:11 bijgewerkt ]

Juni 2012 - InforU is door AEB gevraagd om de digitalisering van hun personeelsdossiers te ondersteunen. In de rol van projectleider en adviseur ondersteunt InforU het inrichten van de digitale dossiers in SharePoint en het inrichten van de documentmanagementprocessen rondom personeelsdossiers. Na afloop van het project kunnen medewerkers van AEB personeelsbrieven, die voorzien zijn van barcodes, rechtstreeks in de juiste SharePoint-bibliotheek laten landen.

InforU co-auteur van SharePoint artikel in OD

Geplaatst 9 jul 2012 12:11 door Paul Ruijgrok

 In mei heeft Paul Ruijgrok van InforU, samen met Edgar Keukenmeester, een artikel geschreven voor OD. Het artikel gaat over de implementatie van SharePoint als documentmanagementsysteem binnen Rijkswaterstaat. Het volledige artikel leest u op de blog van Paul Ruijgrok.

1-10 of 20